Werving & selectie

Wilt u het hele traject van het vinden van de juiste mensen tot aan het selecteren en aannemen van de beste match uitbesteden? Mondial heeft al vele jaren ervaring in het vinden van de juiste persoon voor de juiste functie en weet u als  geen ander te ontzorgen.
Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om niet alleen mensen uit Nederland, maar ook gemotiveerde werkzoekenden uit Polen, Roemenië of Hongarije naar  Nederland te halen.


Onze werkwijze


Na een inventarisatie van uw wensen ontvangt u van ons een offerte op maat. Na akkoord op de offerte volgt de opdrachtbevestiging. 1 dag voordat de mensen bij u aan de slag gaan, krijgt u van ons de informatie over wie er komt. Onze accountmanager is ten alle tijden aanspreekpunt. Voor de werknemers is er ook een vast aanspreekpunt die hen helpt met inwerken, beantwoorden van vragen etc.
Dagelijks is er contact tussen uw en onze planning. En wekelijks vult u een urenstaat in, op basis waarvan wij de factuur maken en aan u verzenden. Dit gebeurt allemaal online via onze digitale platform. In dit platform vindt u ook contract informatie, offertes, facturen, certificaten, etc.
 
Heeft u een vraag over tijdelijk & direct beschikbaar personeel? Neem dan contact met ons op.