Huisvesting

Bent u op zoek naar huisvesting voor uw medewerkers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen goed georganiseerde accommodatie die voldoet aan
de basiseisen voor hygiëne, veiligheid en kwaliteit. Zo bieden wij op 9 locaties rondom de gemeente Schagen huisvesting die voorzien is van het SNF keurmerk en brandmeldinstallaties met bijbehorende certificering. Wij voeren de nodige controles uit op o.a. netheid, orde (elke week), legionella (wekelijks) en brandveiligheid (maandelijks en jaarlijks). Wij hebben een eigen onderhoudsman in dienst en voeren regelmatig tuinonderhoud uit.


Hiernaast bieden wij u ook vervoer aan voor uw arbeidskrachten. Wij beschikken over een groot wagenpark, bestaande uit 2 touringcars, 15 Transporters, 43 personenauto’s en 150 fietsen. Hiermee vervoeren wij de arbeidskrachten naar uw bedrijf. Dit biedt een grote mate van flexibiliteit. Heeft u opeens meer mensen nodig, maar geen vaste tijden? Wij kunnen ervoor zorgen dat er meteen extra mensen onderweg zijn.

Heeft u vragen over huisvesting of vervoer? Neem dan contact met ons op.