Bent u op zoek naar gemotiveerde, fitte mensen die van aanpakken houden?

Zoek niet verder! Laat ons weten naar wie u op zoek bent en wij nemen uw zorg uit handen.

Contact opnemen

Uitzenden & detacheren

Tijdelijke en flexibele arbeidskrachten in de sectoren; logistiek en bouw, productie van food en gebruiksartikelen, metaal- en houtbewerking, horeca en groenvoorziening, veehouderijen en agricultuur.

Werving & selectie

Heeft u openstaande vacatures, maar zelf geen tijd om deze te vullen? Wij zijn u graag van dienst en kunnen zowel de werving als de selectie voor u uit handen nemen.

Aanvullende services

Payrollen, Huisvesting & vervoer.

Ruimte om te gebruiken voor opslag of om te werken & indien nodig de inzet van vakmensen.

Service

Service staat bij ons centraal. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u de juiste service te bieden. Zo zorgen wij ervoor dat er weinig tot geen wisselingen zit in de
arbeidskrachten die bij u aan de slag gaan, ook als dat voor langere tijd is. Onze waarden ervaart u in alles wat wij doen voor u doen.
Wij richten ons op de sectoren logistiek en bouw, productie van food en gebruiksartikelen, metaal- en houtbewerking, horeca en groenvoorziening, veehouderij en agricultuur.

Lees meer

Over Mondial

Mondial Uitzend B.V. is een familiebedrijf dat al sinds 2001 met uitzendkrachten werkt uit o.a. Nederland, Polen, Roemenië en Hongarije. Onze familiewaarden vind je terug in de manier waarop we ons bedrijf leiden. Als onze uitzendkrachten het goed hebben, dan weten wij dat onze klanten het ook goed zullen hebben. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze uitzendkrachten het gevoel hebben dat ze zich bij ons geen zorgen hoeven te maken of het salaris wel wordt uitbetaald, dat ze terecht kunnen met vragen en dat datgene wat er geregeld moet worden, ook is geregeld.

Lees meer

"Ik heb nu een baan die echt heel goed bij mij past"

Nanette Brokaar - Inlenerbedrijf

"Ik heb nu een baan die echt heel goed bij mij past"

Nanette Brokaar - Inlenerbedrijf

"Ik heb nu een baan die echt heel goed bij mij past"

Nanette Brokaar - Inlenerbedrijf