Diensten

Bij Mondial kunt u terecht met al uw vragen rondom Uitzenden & detacheren, en Werving & selectie. Daarnaast bieden wij diverse ondersteunden diensten aan, zoals payrollen en huisvesting & vervoer. En hebben wij ruimte die u kunt gebruiken voor opslag of om te werken. Indien gewenst kunnen wij ook de inzet van vakmensen voor onze rekening nemen.

Uitzenden & detacheren

Heeft u direct medewerkers nodig? Of heeft u vervanging nodig of uitbreiding voor een tijdelijk project? Mondial begrijpt het belang van opschalen met gemotiveerde werknemers. Neem vandaag nog contact op met uw vraag over
tijdelijk & direct beschikbaar personeel.

Werving & selectie


Wilt u het hele traject van het vinden van de juiste mensen tot aan het selecteren en aannemen van de beste match uitbesteden? Mondial weet als geen ander u te ontzorgen en de juiste mensen op de juiste plek te verzorgen.

Payrollen

Bij payrolling geeft u als opdrachtgever de verantwoordelijkheid voor het werkgeverschap uit handen en komt uw personeel in dienst bij ons. Een flexibele schil binnen uw eigen ondernemening die wij zo efficient mogelijk voor u inzetten.  Hiermee geeft u juridische en administratieve zaken uit handen. Geen zorgen meer rondom de salarisadministratie, afdracht van sociale premies en contractbeheer. En tijd over om u te richten op andere bedrijfsactiviteiten!

Wilt u weten hoe het werkt? Neem dan contact met ons op.

Huisvesting & vervoer


Bent u op zoek naar huisvesting voor uw medewerkers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen goed georganiseerde accommodatie die voldoet aan de basiseisen voor hygiëne, veiligheid en kwaliteit. Zo bieden wij op 9 locaties rondom de gemeente Schagen huisvesting die voorzien is van het SNF keurmerk en brandmeldinstallaties met bijbehorende certificering. Wij voeren de nodige controles uit op o.a. netheid, orde (elke week), legionella (wekelijks) en
brandveiligheid (maandelijks en jaarlijks). Wij hebben een eigen onderhoudsman in dienst en voeren regelmatig tuinonderhoud uit. Hiernaast bieden wij u ook vervoer aan voor uw arbeidskrachten. Wij beschikken over een groot wagenpark, bestaande uit 2 touringcars, 15 Transporters, 43 personenauto’s en 150 fietsen. Hiermee vervoeren wij de arbeidskrachten naar uw bedrijf. Dit biedt een grote mate van flexibiliteit. Heeft u opeens meer mensen nodig, maar geen vaste tijden? Wij kunnen ervoor zorgen dat er meteen extra mensen onderweg zijn.

Heeft u vragen over huisvesting of vervoer? Neem dan contact met ons op.

Opslag- of werkruimte

Heeft u tijdelijk opslagruimte nodig? Of een ruimte waar uw werkzaamheden uitgevoerd moeten worden? Mondial beschikt over grote hallen die ingericht kunnen worden voor bijvoorbeeld houtbewerking, het inpakken van producten  of het bewerken van materialen. Maar ook als u hiervoor arbeidskrachten nodig hebt, bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.